Vakre Rafael

Vakre Rafael er fra vår N (Nazareth) kull. Han er kjøpt tilbake til kennel da eier ikke kunne ha han lengre.  Han er bor nå i Hønefoss med sin nye familie der og han stortrives. Kennelen innehar avlsretten på han.

Rafael er en skjønn gutt både i sinn og skinn🙂 Han er lydig og snill, førermyk og glad i alle 4- og 2beinte❤ Han har et vakker rødtone i pelsen og har en masse pigment - alle negler er svarte og han har en mørk og fin nese.

Rafael er en mester i å løpe fort - "snur på en 10-øring" og har full kroppskontroll. Han rakk høsten 2017 å få lurecoursinglisens og får med seg årets siste løp som sin debut🙂 Rafael har vært sparsomt stilt, kun to ganger (2.bhk res cacib) men håper at han skal få vist seg litt frem på senhøst/tidlig vinter. 

 Rafael er ca 29 cm høy,  og veier 6 kg. Rafael er DNA testet for prcd-PRA FRI og crd4 PRA BÆRER.  Dvs at han aldri kan få syke avkom med denne sykdom (eller bli dårlig selv) om han pares med en tispe som er Fri testet. Han er patellasjekket FRI og han er øyelyst FRI. Rafael har hatt kull tidligere hvor valpene får et supert pigment, så dette er heldigvis noe han viderefører🙂

Rafael's stamtavle

Contente Campeo Farafra

CLP/POP/21

Escol

CLP/POP/ZREG/14

Nadia do vale de linhos

Neta

Areia O Cacador Do Coelho

CLP/POP/5/8

Almourol

Ranquela de vedras

Pizon's Eva Especial

LOP47316

Pizon's Dom Decisivo

LOP456811

Elvis el-rei de vedras

missmurch

Pizon's Anita Abafadora

LOP352579

Almourol

Missmurch