QUEEN KULL bilder og info

Norsk UCH Dansk UCH Nordisk Lurecoursingchampion Mioamor's Piece of My Heart "Gulla"  x Nord UCH EUW-15 Nv-15-16 Profeta de Viamonte "Melvin"

Mor til dette kullet er Gulla - hun har vi beholdt fra vårt J-kull. Gulla ei sosial, trygg og meget glad jente. Hun er utrolig snill med alle hunder, alle mennesker og elsker å leke. Hun er full av pågangsmot, er uredd og er helt sikker på at absolutt alle elsker henne. Som valp gikk alt i 190 - men nå er hun blitt voksen og har roet seg betraktelig ned.  Gulla elsker å løpe fort - aller helst sammen med andre. Gulla har i løpet av 2016 klart å bli både Norsk, Dansk, Svensk og dermed Nordisk Lurecoursingchampion. Hun er også vakker og kan smykke seg med Norsk og Dansk utstillingschampion.

Gulla er ca 28,5 cm høy, veier ca 5 kg. Hun er øyelystfri, patellasjekket fri. Hun har aldri vært syk. Hun er også DNA-testet fri for prcdPRA og CRD4-PRA.

 

Pappa til dette kullet er Melvin - en utrolig god og snill hund som vi har importert fra Portugal. Melvin bor til vanlig hos Kristine som er fòrverten hans  Kristine og Melvin trener både agility, Lurecoursing og utstilling sammen. Kristine jobber med hester, så Melvin får være med hit og på rideturer. Melvin er som type forholdsvis myk, han er veldig tilpasningsdyktig og føler vel sjelden trang til å lage bråk. Han går  fint sammen med andre hunder og valper. Han er en kosete og veldig god gutt  I tillegg er Melvin utrolig vakker, han har oppnådd flere titler ; Nordisk utstillingschampion, Europavinner -15 og Norsk Vinner -15 -16.  Melvin løper også lurecoursing, og innehar cert i denne konkurransen.

Dette kullet har jeg forhåpninger om både sunne, vakre og løpssterke hunder.

Melvin er øyelyst fri, patellasjekket fri. Han er også DNA-testet fri for CRD4-PRA og prcd-PRA

Valpene vil være fri for CRD4 PRA og prcd PRA ved arv

Profeta De Viamonte

 

N DK SE UCH, Nordisk UCH, Europavinner -15,  NV-15 -16.

Delfim De Viamonte

Anzol Da Praia Do Ribatejo

Xupa-xupa do vale do poco

Ouerida De Viamonte

Forcado De Viamonte

Jeitosa de viamonte

Mioamor's Piece of My heart

 

NUCH, DKUCH, N DK SE LCCH, Nordisk LCCH

Tähtitaivaan Winter

Zorro Da praia do reibatejo

Tähtitaivaan Wiwi

Alpina

Tätitaivaan Uno

Engahöjdens follow me