Vår skjønne og vakre Anni (datter av N DK UCH NORD LCCH Mioamor's Piece of My Heart/N S UCH Mioamor's Jumping Jack Flash)

Anni er fra eget oppdrett og hennes foreldre er Gulla og Tellus. Anni er fra vårt "All About" kull og er født 08.11.20. Denne lille jenta har fra hun var bitteliten veldig oppfinnsom, full av ablegøyer og superglad i alt og alle. Hun har aldri kjedet seg en dag, noe som til tider har vært en liten prøvelse for oss her hjemme 🤪 Nå har hun rundet året, så nå er hun på god vei til å bli voksen og roet seg betraktelig ned. Anni har vært  på to utstillinger hittil og har gjort rent bord begge ganger. Det var store utstillinger med svært mange påmeldte, så vi er veldig stolt av vakre jenta vår.  Vi er i gang med helseundersøkelsene hennes - hun er til nå øyelyst fri, hun er "fri for" prcd PRA og crd4 PRA ved arv. Det gjenstår patellaundersøkelse som vil bli gjort nå i løpet av våren. Anni ser ut til å være en lynrask liten løper, så vi krysser det vi har for at hun skal like LC like godt som sin mamma - vi tar iallefall sikte på å ta lisens denne våren. 

Anni har vært en utrolig god "hjelper og tante" når vi har hatt valper i huset - hun formelig elsker de - enten de er av rase labrador eller podengo🤩