Gulla er ei tispe fra vårt J-kull. Hun er tvers igjennom god og snill, men vet å sette grenser likevel. Hun er veldig glad i alle - både de på to og fire bein og halen går som regel i ett. Gulla er glad i å bruke nesen sin også - som hobby liker hun smeller (id-lukt) og hun kan gå blodspor. Gulla har i løpet av 2016 klart å bli både Norsk, Dansk, Svensk og dermed NORDISK LURECOURSINGCHAMPION😀Hun er også meget vakker, og har blitt Norsk, Dansk  UTSTILLINGSCHAMPION.

Gulla er ca 28 cm høy, veier 5 kg. Hun er øyelyst fri og funnet fri for patella 😀

 Gulla er testet for cord-4 PRA og Prcd PRA DNA-TEST viser at hun er frisk og vil med dette gi valper som er fri ved arv - om valpenes far også er testet fri. Hun har stålhelse og har aldri vært syk. 

Far til dette kullet eies av Astrid og han er fra vårt R-kull. Tellus er en utrolig god gutt, kosete og veldig vakker. THan er snill  mot alt og alle og glad i barna. Tellus har også tatt bronsemerkeprøve i lydighet og han har holdt på med noe agility. I tillegg er han en god løper - så dette blir et kull jeg gleder meg masse til - og skal selvfølgelig beholde en valp selv🤩 Tellus er sjekket fri for patella og øyelyst fri. Han er  også  funnet normal/fri på DNA-testene prcd PRA  og crd4 PRA

Innavlsgrad 5 generasjoner = 1,953

N SE UCH

Mioamor’s Jumping Jack Flash

PT CH

Gohan De Balouzval

Elvis El-Rei de Vedras

CIB PT CH EUV-13

Bulma

NUCH NJV-14

Mioamor’s One For My Baby

Migalhas do vale negro

N DK UCH N DK LCCH

Engahöjdens my only facsinations

N D UCH NORD LCCH

Mioamor’s Piece Of My Heart

N D UCH N LCCH NV-13

Tähtitaivaan Winter

INT FIN LV EE UCH NORDV-07 FIV 07 EEV 08-09

Zorro Da Praia Do Ribatejo

Tähtitaivaan Wiwi

Stoneweiler’s PP Alpina

INT NORD UCH SEV 09-10 NOV 09

Tähtitaivaan Uno

N SE UCH

Engahöjdens Follow me