Mioamor's A Hurricane Hint....

Mor: Run & Relax`s Faith Hill "Kelly"  - info om Kelly ligger under hennes side

Far: En meget behagelig og stødig hund - en godgutt jeg uten nøling hadde tatt med meg hjem 😘 Eiers beskrivelse av Anton: 

DK03849/17 Aspijana Qute (Anton) DK FTCH, S FTCH

Anton har i en ung alder opnået flotte resultater på diverse prøver i ind- og udland. Han er DK FTCH, S FTCH og vinder af det svenske mesterskab i JRK, 2017 Han er en hund der har været let at træne fra dag 1. En hund der altid hviler i sig selv, og er mentalt stærk.

Anton er utrolig dirigerbar og besidder særligt gode markeringsevner. Men ikke mindst kan han holde hovedet koldt når det gælder.

HD: A    AD: 0  EIC: Clear PRA: Normal CNM: Clear SD2: Clear  Øjenlyst: 12.11.2018, uden anmærkninger.

Våre valper vil få markkurer, bli vaksinert, chippet, registrert i NKK og få helseattest/bok. De vil få med valpepakker, halsbånd/line og teppe/leke med "hjemmelukt"

Valpenes stamtavle: 

DK FT CH Aspijana Qute DK03849/2017

Cynhinfa Leo DK09296/2014

GB FT CH Mediterian Blue KCSB2519CP

Levenghyl Solitaire of Cynhinfa OK19006

Silversnipe Reflection DK12838/2014

GB FT CH Kathmandu Ruadh Of Donian KCSB4016CU

Silversnipe Nitty Gritty KCSB3198CV

SpH BH-VT Run&Relax’s Faith Hill NO44608/17

N VCH Run&Relax’s Clint Eastwood NO54605/15

Yatsy NO47019/11

Run&Relax’s Annie NO52475/15

Wicketwood Bridget KCAS03232902

Laurinco Red Flame Of Hollowgate KCAM0314802

Mekoro Lucia KCAL04029208

28/2-20 kom vårt første labradorkull til verden. Vår Kelly tok det hele med stoisk ro - full kontroll fra første minutt - flinke jenta vår😘 Det ble født 7 jenter og 1 gutt - den ene jenta var dessverre i "dårlig forfatning", så hun måtte vi bare la gå. 4 gule/rød jenter, 2 svarte jenter og 1 svart gutt ble det fine resultatet. Kullet var forholdsvis jevnt størrelsesmessig. De vokste og la på seg raskt og snart var de på beina alle sammen. Vi har latt valpene få prøve ut mange forskjellige ting - de har lekt masse med skrammel, gjerne hengende i trærne, de har hatt leker til å løpe igjennom, klatre på og krabbe under. Vi har latt de få prøve seg på flere forskjellige underlag å gå på, hatt litt "feltsøk" i hagen og vi har kjørt mye bil. Det ble også en liten dagstur på hytta hvor de fikk oppleve snø og skog. Jeg hadde store problemer med å plukke meg ut hvem som skulle bli igjen her hjemme, så derfor fikk jeg mine mentorer og oppdretter til vår Kelly - Linda og Trude hit for å ha en liten valpetest av de små. De mente det samme som meg at hele kullet var veldig typelike - veldig mye hyggelig å høre om de 🙃 Turen til veterinær ble veldig annerledes denne gangen pga korona. En og en valp måtte alene inn til dyrlegen om gangen - jeg er sååå glad for at valpene våre er veldig trygge, sosiale og stødige, slik at ingen av de var verken redde eller skremte. Valpene våre reiste 8 uker gamle og de flytter fra Larvik i sør til Tana i ord. Er så fornøyd med de og har fått mange supre tilbakemeldinger på de alle sammen. Nå er det bare å sette i gang med planlegging av nytt Kelly kull 2021 - noe som tar ganske så lang tid - det går utrolig mye tid til å finne den perfekte hanne til henne - han skal jo ha mange gode egenskaper mht både helse, gemytt og arbeidskapasitet m.m. Rød: Mioamor's A Hurricane Hint Alessia. Grønn: Alika. Brun: Akoni. Lilla: Alicia. Blå: Alex. Rosa: Alma. Svart: Allison

1