Top LC-podengo

Gulla

Gulla og datter Anni er "eiere" av de fleste premiene her, tatt på Podengospesialen sommer 2021

Mioamor's All About Anni datter av Gulla og Tellus

Tellus er en suveren løper i tillegg til flere andre talenter

Gulla og Tellus venter fortsatt på løpetid

GULLA OG TELLUS

Gulla er ei tispe fra vårt J-kull. Hun er tvers igjennom god og snill, men vet å sette grenser likevel. Hun er veldig glad i alle - både de på to og fire bein og halen går som regel i ett. Gulla er glad i å bruke nesen sin også - som hobby liker hun smeller (id-lukt) og hun kan gå blodspor. Gulla har i løpet av 2016 klart å bli både Norsk, Dansk, Svensk og dermed NORDISK LURECOURSINGCHAMPIONHun er også meget vakker, og har blitt Norsk og  Dansk UTSTILLINGSCHAMPION.Gulla er ca 28 cm høy, veier 5 kg. Hun er øyelyst fri og funnet fri for patella  Gulla er testet for cord-4 PRA og Prcd PRA DNA-TEST viser at hun er frisk og vil med dette gi valper som er fri ved arv - om valpenes far også er testet fri. Hun har stålhelse og har aldri vært syk. 

Far til dette kullet eies av Astrid Bjørshol og han er fra vårt R-kull. Tellus er en utrolig god gutt, kosete og veldig vakker. Han er snill  mot alt og alle og glad i barna. Tellus har også tatt bronsemerkeprøve i lydighet og han har holdt på med noe agility. Tellus er vakker, NORSK OG SVENSK UTSTILLINGSCHAMPION og han mangler kun ett cert for championatet i lurecoursing. Tellus er sjekket fri for patella og øyelyst fri. Han er  også  funnet normal/fri på DNA-testene prcd PRA  og crd4 PRA

Vår egen Anni (Mioamor’s All About Anni) er fra samme kombinasjon og jeg er veldig fornøyd med henne. I dette kullet kommer jeg også til å beholde en valp selv, evt en valp med avtale.