2017 har kommet og gått, og jeg er like så stolt og glad over mine hunder og valper/valpekjøpere som i 2016. Dette året har det vært mest valpene våre som har vært i fokus og som har vist potene sine frem - fantastisk gøy.

I 2017 har vi hatt to kull - og valper fra begge kullene har allerede rukket å vise seg frem på utstilling - utrolig artig.  Vi har hatt ett valpetreff som vi endelig fikk til før jul, kjempekoselig og veldig flinke hunder. Her kommer en liten "skryteliste" over småttingene:

LC-LISENS TIL:  Mioamor's Speechless v Lady Gaga "Lexie", Mioamor's Love Hurts "Rafael", Mioamor's Cant helt falling in Love "Vamos", Mioamor's Let's Be friends "Nova", Mioamor's Sunshine "Noiva", Mioamor's Viva las Vegas "Viva", Mioamor's King Creole "Konrad". Konrad vant også årets siste lc-konkurranse med CERT  :) :)

Vamos, Nova, Viva, Konrad har deltatt på utstillinger og fått flere  BIR, BIM og CERT

Norsk Vinner tittel til Mioamor's Clarabella "Bella" som også ble BIR

2017-valpene: Mioamor's Now I'm Here "Kompis"BIR valp og BIG2. Mioamor's You can't catch me "Solo" Norsk Vinner BIR valp og BIR valp Danmark. Mioamor's Love of my life "Selma" Norsk Vinner BIM valp. Mioamor's Jumping jack Flash "Tellus" BIR valp og BIG 3

Andre: Profeta De Viamonte "Melvin" hentet inn bådeBIR og BIM m Cert i Danmarkog fikk ny tittel : Internasjonal Champion

Mioamor's Easy Rider "Malte" nr 1 på lc-konkurranse i Finland. Han har i tillegg blitt Norges første Podengo med tittel Norsk Viltspor champion med HP (hederspremie)  og topper det hele med deltagelse i NM for blodspor. For en flott ekvipasje han og Milla er.

Mioamor's Speechless v Lady Gaga "Lexie" fikk tittel Norsk Utstillingschampion

Mioamor's Piece of my heart "Gulla" nr 1 på LC-løp i sverige

Zizzy, Gulla, Malte, Melvin, Lexie, Flòr er  øyelyst fri og DNA testet FRI for CRD4 PRA og PRCD PRA

Rafael er PRCD FRI, men CRD4 bærer.

Det vanskeligste dette året er Kaizers bortgang i desember. Vi har vært langt nede, men føler også en form for lettelse over at han ikke skal ha vondt mer. Min godgutt vil være veldig savnet.

Lykkelige nyheter på gang inn i 2018. Vi har paret Flòr og Gulla, og jeg er nesten helt sikker på at disse to har "tatt" seg. Nå venter vi også på at Lexie skal få løpetid. Veldig spennende og vi gleder oss stort til å få noen småtroll i huset igjen. 

Da skal vi gjøre alt vi kan for at 2018 skal bli et like godt år for oss som 2017 har vært og vi gleder oss masse til å se alle "våre" valper igjen

Riktig godt nyttår til alle