Vi håper på valper ca medio november -20

Gulla og Tellus

Gulla er ei tispe fra vårt J-kull. Hun er tvers igjennom god og snill, men vet å sette grenser likevel. Hun er veldig glad i alle - både de på to og fire bein og halen går som regel i ett. Gulla er glad i å bruke nesen sin også - som hobby liker hun smeller (id-lukt) og hun kan gå blodspor. Gulla har i løpet av 2016 klart å bli både Norsk, Dansk, Svensk og dermed NORDISK LURECOURSINGCHAMPION😀Hun er også meget vakker, og har blitt Norsk, Dansk  UTSTILLINGSCHAMPION.

Gulla er ca 28 cm høy, veier 5 kg. Hun er øyelyst fri og funnet fri for patella 😀

 Gulla er testet for cord-4 PRA og Prcd PRA DNA-TEST viser at hun er frisk og vil med dette gi valper som er fri ved arv - om valpenes far også er testet fri. Hun har stålhelse og har aldri vært syk. 

Far til dette kullet eies av Astrid og han er fra vårt R-kull. Tellus er en utrolig god gutt, kosete og veldig vakker. THan er snill  mot alt og alle og glad i barna. Tellus har også tatt bronsemerkeprøve i lydighet og han har holdt på med noe agility. I tillegg er han en god løper - så dette blir et kull jeg gleder meg masse til - og skal selvfølgelig beholde en valp selv🤩 Tellus er sjekket fri for patella og øyelyst fri. Vi venter på DNA-resultater på øyesykdommer, noe som tar litt tid. Valpene vil uansett svar ikke få dette, da mamma Gulla er fri. Om alt går etter planen, vil vi ha valpekull her hjemme rundt 10 november

Stamtavle Mioamor's All About.......

 

Innavlsgrad 5 generasjoner = 1,953

N SE UCH

Mioamor’s Jumping Jack Flash

PT CH

Gohan De Balouzval

Elvis El-Rei de Vedras

CIB PT CH EUV-13

Bulma

NUCH NJV-14

Mioamor’s One For My Baby

Migalhas do vale negro

N DK UCH N DK LCCH

Engahöjdens my only facsinations

N D UCH NORD LCCH

Mioamor’s Piece Of My Heart

N D UCH N LCCH NV-13

Tähtitaivaan Winter

INT FIN LV EE UCH NORDV-07 FIV 07 EEV 08-09

Zorro Da Praia Do Ribatejo

Tähtitaivaan Wiwi

Stoneweiler’s PP Alpina

INT NORD UCH SEV 09-10 NOV 09

Tähtitaivaan Uno

N SE UCH

Engahöjdens Follow me